IV Kanül, Branül, Intraket

Home » IV Kanül, Branül, Intraket

IV Kanül, Branül, Intraket

BD Nexiva™ Kapalı IV Kateter Sistemi

BD Nexiva™ kapalı IV kateter sistemi, entegre kapalı sistemi sayesinde kateter gövdesinden kan sızıntısını ve kana maruz kalma risklerini azaltmak amacıyla tasarlanmıştır.

BD Nexiva™ kapalı IV kateter sistemi, entegre kapalı sistemi sayesinde kateter gövdesinden kan sızıntısını ve kana maruz kalma risklerini azaltmak amacıyla tasarlanmıştır. Otomatik olarak aktive olan iğne güvenlik mekanizması ile damara giriş sırasında iğne batma yaralanmaları ve kana maruziyet riskini en aza indirger. Ayrıca girişim, damar girişinden daha uzakta olacak şekilde tasarlandığı için mekanik flebiti en aza indirger.

Kullanıma hazır sabitleme platformu, yumuşak ve esnek bir materyalden yapılmıştır, kanülün damar içindeki hareketini en aza indirmeye yardımcı olarak kalış süresini uzatır.

BD Vialon™ biyomateryal kanül, damar içerisinde %70 oranında yumuşayıp damarın şeklini alır; kink ve flebit riskini azaltır; daha uzun damarda kalış süresi hasta konforunu arttır, zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Ürün Ölçüleri:
18G-20G-22G-24G

Ürün Çeşitleri:
Tek Bağlantı Noktası
BD Q-Syte  ile BD Nexiva Çift Bağlantı Noktası “Y”
BD Connecta Stopcock ile BD Nexiva
BD Connecta Stopcock ve BD Q-Syte ile BD Nexiva

BD Nexiva™ Diffusics™ Kapalı IV Kateter Sistemi

BD Nexiva™ Diffusics™, BD Nexiva™ ailesinin görüntüleme sistemleriyle kullanılmak amacıyla tasarlanmış üyesidir.

BD Nexiva™ Diffusics™, BD Nexiva™ ailesinin görüntüleme sistemleriyle kullanılmak amacıyla tasarlanmış üyesidir. Kontrast madde enjeksiyonu sırasında damarda basınçtan dolayı oluşabilecek zararı azaltır, yüksek basınç (325 psi) dayanıklılığıyla tüm yüksek akış hızlı enjeksiyon protokolleriyle uyumludur.

BD Nexiva™ Diffusics™, kapalı IV katater sistemiolması dolayısıyla hastaların enfeksiyon riskini ve sağlık çalışanlarının kana maruziyet riskini en aza indirger.

 

Ürün Ölçüleri:
18G-20G-22G-24G

BD Venflon™ ve BD Neoflon™ Kateter

BD Venflon™ ve BD Neoflon™ Kateterler keskin iğne ucu ile yüksek ilk giriş başarısı göstermektedir. Güvenli kanül sabitlenmesi için esnek kanatlara sahiptir.

 

Ürün Ölçüleri:
14G-16G-17G-18G-20G-22G-24G-26G

BD Venflon Pro Safety™ ve BD Neoflon™ Pro Güvenlik Mekanizmalı Kateter

BD Venflon™ Pro Safety, sağlık çalışanı güvenliği için özel tasarlanmış, iğne batma yaralanmalarına ve kan sıçramalarına karşı koruma sağlayan güvenlikli kateterlerdir.

BD Venflon™ Pro Safety, sağlık çalışanı güvenliği için özel tasarlanmış, iğne batma yaralanmalarına ve kan sıçramalarına karşı koruma sağlayan güvenlikli kateterlerdir. Kullanım sırasında koruyucu güvenlik mekanizması otomatik olarak aktive olarak iğneyi hapseder. Bu sayede iğne batmasıyla oluşabilecek yaralanmaları ve bulaş risklerini engeller. Güvenlik şeridi ise iğnedeki kanı toplayarak sağlık çalışanlarının kana maruziyetini en aza indirger. BD Venflon™ Pro Safety, keskin iğne ucu ile yüksek ilk giriş başarısı sağlar. Güvenli kanül sabitlenmesi için esnek kanatlara sahiptir.

BD Vialon™ biyomateryal kanül, damar içerisinde %70 oranında yumuşayıp damarın şeklini alır; kink ve flebit riskini azaltır; daha uzun damarda kalış süresi hasta konforunu artırır, zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Ürün Ölçüleri:
14G-16G-17G-18G-20G-22G-24G-26G

 

BD Insyte™ Autoguard™ BC Kan Durdurucu Özellikli, Güvenlik Mekanizmalı Kateter

BD Insyte™ Autoguard™ BC, Insyte ailesinin tüm özelliklerine ek olarak, kan durdurucu mekanizmaya sahiptir.Bu sayede, damara girişimin ilk anından itibaren kan dışarı sızmaz, hem sağlık çalışanları kan ile bulaş riskinden korunur, hem de hastalarda oluşabilecek enfeksiyonların riski en aza iner.

Ürün Ölçüleri:
16G-18G-20G-22G-24G

BD Blunt Fill™ ve BD Blunt Filter™ İğne

BD™ Blunt Fill ve BD™ Blunt Filter Küt Uçlu İğneleri, küt iğne ucu yapısı sayesinde hasta ve sağlık çalışanlarını ilaç hazırlanma sırasında oluşabilecek iğne batma yaralanmalarından korur, filtresi sayesinde ilaç hazırlanırken çözeltiye karışabilecek cam ve mantar partiküllerini temizler.

Ürün Ölçüleri: 18G

BD™ Şırınga Kapakları

BD™ Şırınga kapakları kauçuk lateks içermeyen kapaklardan yapılmıştır.